Activiteiten


De 16 e Frontin-relatiedag komt er aan!

 

De 16e Frontin relatiedag zal dinsdag 19 november 2019 plaatsvinden. Net als vorige editie in het nog steeds nieuwe van der Valk Hotel in Veenendaal. Er worden 200 abonnees verwacht. De dag wordt ingericht volgens het beproefde concept van een kennisdeel met sprekers in de ochtend en een recreatiedeel in de middag. Niet alleen PAUW-abonnees worden uitgenodigd maar ook abonnees van de Buig-applicatie en van Frontinfo.

 

In de ochtend kunnen de deelnemers twee workshops volgen, waarbij ze keuze hebben uit zes inleiders. Dat zijn

-          Andries Kok van de VNG over actuele thema’s van het gemeentefonds.

-          Bart Leurs van de ROB over kwalitatieve onderzoeken naar verdeelmodellen tegen de achtergrond van de herziening van de Financiële            VerhoudingsWet in 2021.

-          Leo Aarts van onderzoeksbureau Ape over de nieuwe Buig-beschikkingen op basis van het verdeelmodel 2020.

-          Kirsten Veldhuijzen van de Algemene Rekenkamer over rechtmatigheid en doelmatigheid in de financiële verhoudingen. 

-          Patrick Schier van Frontin PAUW met een knoppencursus PAUW. Hij laat nieuwe en oude functionaliteiten zien en praat de belangstellenden bij         hoe de gemeentefonds circulaires op gestructureerde wijze te verwerken.

-          Johan Vonk van Frontin Buig met een knoppencursus Buig. Ook hij liet nieuwe functionaliteiten zien en praat de belangstellenden bij om de                Buig-beschikkingen op gestructureerde wijze te verwerken.


De ochtend wordt afgesloten met een hilarische improvisatie door MiER, winnaar van de gouden giraffe. 


Na de lunch kunnen de deelnemers een binnenprogramma volgen door te darten onder begeleiding van Co Stompé en zijn master-caller.


Abonnees van Frontin kunnen zich tot 1 september 2019 aanmelden door het aanmeldformulier in bijgaande uitnodiging te mailen naar dirk.jans@frontinpauw.nl